Ajuntament de Sant Joan de Labritja
971 33 30 03 - info@santjoandelabritja.com
bidi.jpg
bidi_ca.jpg
cabecera.jpg

banner certificados

perfil contratante

folletoVirtualSenderismo

BannerFacebook

OficinaVirtual

Activitats culturals i d'oci realitzades amb la subvenció del Consell Insular d'Eivissa

Categoria
Subvenciones del Consell Insular
Darrera data
31/12/2018 00:00

 


CAMPUS ESPORTIU
DATES: Mesos de juliol i agost
LLOC: Camp Municipal d'Esports


Per atendre les necessitats de les famílies i oferir una alternativa de caràcter lúdic i esportiu als nens del municipi, s'ha organitzat, per als mesos de Julio i Agost un Campus Esportiu, destinat a nens de 5 a 12 anys.
S'ha posat a l'abast del nens un ventall d'activitats lúdiques i esportives guiades per monitors titulats i experimentats que els han acompanyat en aquests mesos de vacances escolars.
També s'ha ofert servei de catering per a les famílies que ho han sol·licitat.
Aquesta activitat pretén oferir als nens una alternativa d'oci als mesos d'estiu a la vegada de recolzar a les famílies que han de treballar i volen tenir ateses les necessitats dels seus fills.
El campus esportiu ha estat organitzats per l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, amb la col·laboració del Consell Insular d'Eivissa, que ha subvencionat aquesta activitat.

 

JORNADES ESPORTIVES MUNICIPALS
DATES:
19 Abril: 1r i 2n AIXÒ de la IES Balàfa
24 Abril: 1r, 2n i 3r de Primària dels CEIPS Labritja, Torres de Balafia i Balansat.
26 Abril: 4t, 5è i 6è de Primària dels CEIPS Labritja, Torres de Balàfia i Balansat.

Aquest any s'ha celebrat la tercera edició de les Jornades Esportives Escolars Municipals de Sant Joan de Labritja.
Aquesta trobada de convivència entre estudiants dels diferents centres educatius, fomenta tant la pràctica de l'esport com la camaraderia i les relacions entre estudiants altres centres i l'esplai.
Les activitats es duen a terme a les instal·lacions esportives municipals que compten amb pistes de padel, tennis, futbol i piscina coberta. Aquest anys s'han organitzat activitats d'atletisme, circ, basket, ball i coreografia, jocs d'aigua i natació.
A tots els participants els hi fa lliurament d'una samarreta de les Jornades esportives retolada amb un logo que se selecciona d'entre els dibuixos presentats pels propis estudiants del centres educatius.
Aquestes jornades esportives, organitzades per l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, en aquesta edició han comptat amb la col·laboració del Consell Insular d'Eivissa, que ha subvencionat aquesta activitat

 

ACTIVITATS CULTURALS I MEDIAMBIENTALS PER A NENS I JOVES
DATES:
7 I 14 de Març al CEIP Balansat (1r, 2n, 34, i 6è de Primària)
12 de Març al CEIP Torres de Balàfia (1r, 2n, 3r i 4t de Primària)


Aquest any, des de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja es va oferir als diferents centres educatius de Primària del Municipi, la possibilitat d'oferir uns tallers sobre la posidònia del nostre mar i la importància de la seva acció protectora.
Els tallers es denominen: EL TRESOR DE POSIDÓ, EL TRESOR DEL NOSTRE MAR, va ser impartit per AMICS DE LA TERRA EIVISSA.
Aquesta experiència pedagògica relaciona continguts teòrics amb experiència directa dels alumnes, aportant elements que es poden trobar a qualsevol de les nostres platges i que guarden una relació directa amb la nostra posidònia, perquè els alumnes les puguin identificar quan visiten les platges.
Durant l'experiència es mostra als alumnes la importància de la barrera de posidònia i els seus efectes protectors sobre la línia de platja, recalcant que tenim un tresor submergit sota les nostres aigües el qual hem de cuidar i protegir.
Al final del tallers els hi obsequia amb un exemplar del conte: “El tresor de Posidó”
Aquests tallers de caràcter pedadógico, cultura i mitjà ambiental, han estat organitzats per l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, amb la col·laboració del

Consell Insular d'Eivissa, que ha subvencionat aquesta activitat.

 

TARDES DE JOC Al /Al PATI

Un col·lectiu de pares del poble de Sant Miquel van demanar la possibilitat d'obrir l'escola de Sant Miquel a les tardes, per facilitar que els nens del poble disposin d'un espai de joc i reunió durant els mesos d'estiu al costat del poble.
Des de l'ajuntament es va organitzar “TARDES DE JOC Al /Al PATI” a realitzar a CEIP Balansat, per realitzar jocs dirigits, tallers mediambientals, activitats culturals, jocs d'aigua, esports, tallers creatius, etc… dirigit a nens de 8 a 14 anys a realitzar de 18 a 21 hores de dilluns a divendres; del 16 de juliol al 14 d'agost.
A aquest efecte es va contractar el servei d'un monitor de temps lliure per dirigir les activitats.
L'activitat es va engegar i es va mantenir fins a 31 de juliol, donant-la per finalitzada per no tenir suficient demanda.

Aquesta activitat ha estat subvencionada pel Consell Insular d'Eivissa.

 

 

VISITA A LA FINCA CAN TONI D´EN JAUME NEGRE

El Servei d’Educació Ambiental del GEN-GOB Eivissa (SEA), ha executat per primera vegada activitats dins l’Oferta Educativa de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja, concretament visites a Can Toni d’en Jaume Negre ( la finca en custòdia que el GEN-GOB té a Sant Llorenç de Balàfia ) i altres que s’emmarquen dins la campanya «Ens visita la posidònia».

Durant els mesos d’octubre de 2017 a juny de 2018, s’han realitat un total de 12 activitats que es resumeixen de la següent manera:

1.- Activitats a Can Toni d’en Jaume Negre

S’han desenvolupat 8 activitats en total: 4 de secundària, 1 de primària i 3 d’infantil. Les de secundària s’han desenvolupat en dos dies diferents, acollint un total de 2 grups per dia. La resta s’han desenvolupat amb una relació de grup per dia.

2.- Campanya «Ens visita la posidònia»

S’ha realitzat a d’infantil amb un total de 4 grups. Aquesta activitat es desenvolupa en format conta-conte ( en base a un PowerPoint sobre el llibre «Els prats marins de posidònia» ) en el què Ulisses conèixer la posidònia a través d’una simpàtica agulleta i altres animals que viuen en la praderia.

Aquesta activitat ha estat subvencionada pel Consell Insular d’Eivissa.

 

 

 
 

Totes les dates

  • Des de 09/10/2018 00:00 a 31/12/2018 00:00