Ajuntament de Sant Joan de Labritja
971 33 30 03 - info@santjoandelabritja.com
bidi.jpg
bidi_ca.jpg
cabecera.jpg

banner certificados

perfil contratante

folletoVirtualSenderismo

BannerFacebook

OficinaVirtual

Subvenció Consell Insular, condicionar la capa de rodadura superficial de diversos camins del Municipi de Sant Joan de Labritja

Categoria
Subvenciones del Consell Insular
Darrera data
22/12/2018 00:00

 

Logo Consell con calidad

Consell Insular d'Eivissa. Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Marí

 

El terme municipal de Sant Joan de Labritja, situat en el nord de la illa d'Eivissa, presenta un caràcter eminentment rural. En el predominen els terrenys forestals i agrícoles, trobant-se la major part de la població en habitatges disseminats.

Aquest fenomen unit al recent desenvolupament del turisme rural en el municipi, amb activitats associades com el senderisme i les rutes cicle-turístiques, fan que sigui convenient un condicionament d'alguns dels camins rurals del municipi.

Quant a l'objecte dels treballs a realitzar, es tracta essencialment de condicionar la capa de rodadura superficial, amb la finalitat d'eliminar sots i irregularitats i facilitar així el trànsit de vehicles, maquinària agrícola, ciclistes i senderistes en els camins.

 

Caminos.jpg

El pressupost global d'execució dels treballs ha estat de 101.784,96 € (IVA inclòs) finançats en un 62% pel Consell Insular d'Eivissa.

 

FotosCaminosSantJoanSubvencionConsellFotosCaminosSantJoanSubvencionConsell1FotosCaminosSantJoanSubvencionConsell2FotosCaminosSantJoanSubvencionConsell4

 

 

 
 

Totes les dates

  • Des de 22/12/2017 00:00 a 22/12/2018 00:00